Presidenti i Republikës së Shqipërisë

IMG 8969

Lajme

Presidenti Begaj në 5-vjetorin e rijetësimit të Kalasë së Tiranës

Presidenti i Republikës së Shqipërisë Sh. T. Z Bajram Begaj, ishte i ftuar në eventin e Kalasë së Tiranës, që sot shërben si një ndër operatorët turistikë më të rëndësishëm të kryeqytetit.

IMG 8971

Kreu i Shtetit shprehu konsideratën e lartë lidhur me vlerat e kryeqytetit të Tiranës dhe respektin ndaj familjes Toptani.

IMG 8970

Në fjalën e tij, Sh. T. Z Bajram Begaj, theksoi: “Kalaja e Tiranës, si dëshmi e pasur arkeologjike, është tregues i një urbanizimi të hershëm inxhinierik, financiar, social – kulturor i një qyteti që ka jetuar gjithë dimensionet historike dhe ka qëndruar me vepra karshi çdo sfide.’’

IMG 8973

Në përfundim të këtij eventi, Presidenti Begaj bëri një urim për festat e fundvitit dhe u njoh me një ekspozitë, në të cilën paraqiteshin vepra dhe objekte të veçanta  të fondit muzeal të familjes Toptani.

IMG 20231221 WA0021