Presidenti i Republikës së Shqipërisë

IMG 7450

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj me banorët në Peqin: Të nxisim, mbështesim dhe promovojmë produktet vendase për vazhdimësinë e ruatjes së traditës