Presidenti i Republikës së Shqipërisë

IMG 6605

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj me Ambasadorët e QUINT-it, për avancimin e reformave në vend dhe kontributin e Shqipërisë në zhvillimet rajonale dhe globale