Presidenti i Republikës së Shqipërisë

WhatsApp Image 2024 04 03 at 13.04.32

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj: Më 24 Mars 1999 NATO dhe SHBA shpëtuan Kosovën dhe stabilizuan Ballkanin