Presidenti i Republikës së Shqipërisë

presidenti begaj fjala

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj mban fjalën përshëndetëse në veprimtarinë festive të 100-vjetorit të marrëdhënieve diplomatike mes Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara