Presidenti i Republikës së Shqipërisë

PHOTO 2022 10 26 16 23 13

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj dhe Zonja e Parë presin një grup drejtuesish të Kishave Ungjillore Shqiptare