Presidenti i Republikës së Shqipërisë

WhatsApp Image 2024 06 01 at 15.48.42

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj dhe Zonja e Parë bëjnë bashkë për festën e 1 Qershorit fëmijë nga vise të ndryshme të Shqipërisë, dhe jo vetëm. Të dhurojmë dashuri për çdo fëmijë, të respektojmë mësuesit dhe të mbështesim prindërit e fëmijëve me aftësi ndryshe!