Presidenti i Republikës së Shqipërisë

presidenti begaj betimi ministrave

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj dekreton anëtarët e rinj të Këshillit të Ministrave, zonja Belinda Balluku Zëvendëskryeministër dhe Ministër i Infrastrukturës dhe Energjisë, dhe zonjën Majlinda Dhuka si Ministër Shteti dhe Kryenegociator