NJOFTIM – SHPALLJE

NJOFTIM – SHPALLJE

Pas përfundimit të afatit të aplikimit për “Vendin vakant” gjyqtar në Gjykatën Kushtetuese, vakancë e plotë kjo që krijohet më datë 25.05.2019, e shpallur me Dekretin nr. 11133, datë 04.03.2019, të Presidentit të Republikës, rezulton se kanë aplikuar shtetasit e mëposhtëm:

1. Z. Alban Brati 2. Znj. Arta Vorpsi 3. Z. Avni Shehu 4. Znj. Elsa Toska 5. Znj. Fiona Papajorgji 6. Z. Ilir Mustafaj 7. Znj. Irena Reso 8. Znj. Kestrin Katro 9. Z. Klodian Rado 10. Z. Kostandin Kazanxhi 11. Znj. Marsida Xhaferllari 12. Znj. Mimoza Qinami 13. Znj. Valbona Bala (Pajo)

Lista me aplikantët e mësipërm, së bashku me dokumentacionin e dorëzuar, përcillen menjëherë pranë Këshillit të Emërimeve në Drejtësi për verifikim dhe vlerësim sipas ligjit.

]]>