Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Lajme

Njoftim për shtyp

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Bajram Begaj dekreton shkarkimin e ministrave që largohen nga detyra, dhe njëkohësisht emërimin në detyrë të ministrave të rinj.