Presidenti i Republikës së Shqipërisë

347446245 1278417096089476 3499535642718053133 n

Foto Galeria, Galeria

Një miqësi e lashtë dhe një partneritet strategjik që forcohen dita-ditës ishin sot në qendër të vizitës zyrtare të Presidentit Begaj në Itali dhe takimit me Presidentin italian Mattarella