Presidenti i Republikës së Shqipërisë

thumbnail Pyet Gjysherit 24

Foto Galeria

Nën kujdesin e Zonjës së Parë hapet në Institucionin e Presidentit ekspozita “Kujtesa si mision dhe dialog midis brezave”