Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Mesazhe

Mesazhi i Presidentit Begaj me rastin e Ditës së Çlirimit të Kosovës!

Gëzuar Ditën e Çlirimit Kosovë!
Nderim përjetë heronjve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës!
Mirënjohje partnerëve tanë strategjikë SHBA dhe NATO!