Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Mesazhe

Mesazhi i Presidentit Begaj gjatë takimit me Ali Ahmetin, Artan Grubin dhe Bujar Osmanin

Kontributi që shqiptarët në Republikën e Maqedonisë së Veriut e në veçanti liderët e tyre politikë, kanë dhënë në përmirësimin e marrëdhënieve ndëretnike është një shembull i mirë për të gjitha vendet e rajonit.
Foto 2
Me Ali Ahmeti, Artan Grubi dhe Bujar Osmani gjatë punimeve të Forumit të Prespës për Dialog.
Foto 3