Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Mesazhe

Mesazhi i Presidentit Begaj për ndarjen nga jeta të Profesor Isuf Kalos

Mora lajmin e trishtuar për ndarjen nga jeta të Profesor Isuf Kalos.

Profesor Kalo ishte një personalitet i përmasave ndërkombëtare në mjekësi, një autoritet i padiskutueshëm në fushën e endokrinologjisë.

Ngushëllimet e mia më të sinqerta për familjen, miqtë e shumtë që ai pati, kolegët dhe studentët që e patën model profesional dhe pacientët e shumtë të cilëve ai iu përkushtua.

Të qoftë dheu i lehtë Profesor!