Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Mesazhe

Mesazhi i Presidentit Begaj pas marrëveshjes që lehtëson udhëtimin e shtetasve mes Kosovës dhe Serbisë

Përshëndes marrëveshjen që lehtëson udhëtimin e shtetasve mes Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë , në interesin më të mirë të të gjithë qytetarëve. Vlerësim për dialogun që sjell rezultate dhe mirenjohje për mbështetjen e BE & SHBA .