Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Mesazhe

Mesazhi i Presidentit Begaj në Ditën Kombëtare të Drejtësisë

Sot në Ditën Kombëtare të Drejtësisë uroj që barazia para ligjit, pavarësia e sistemit, efiçenca dhe transparenca të jenë udhërrëfyese të punës së çdo aktori në sistemin e drejtësisë.

Qytetarët shqiptarë meritojnë një drejtësi sipas standardeve më të mira evropiane.