Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Mesazhe

Mesazhi i Presidentit Begaj në ditën e lindjes së poetit Naim Frashëri

Poeti Naim Frashëri ndriçoi një komb, frymëzoi një epokë dhe përjetësoi dashurinë për gjuhën shqipe! Le të nderojmë sot 177 vjetorin e lindjes së poetit më të madh të Rilindjes Kombëtare!