Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Mesazhe

Mesazhi i Presidentit Begaj në ditëlindjen e Akademikut Rexhep Qosja

Shumë urime për ditëlindje Akademikut Rexhep Qosja!

Profesor Qosja është një pasuri kombëtare e mendimit të cilin e ka shprehur me shqipen plot elegancë në krijimtarinë e tij shkencore, historike, letrare, artistike dhe publicistike.

Jetë të gjatë e të lumtur Profesor!