Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Mesazhe

Mesazhi i Presidentit Begaj me rastin e 31 vjetorit të Pavarësisë së Ukrainës

I urova sot Presidentit Zelenskyy 31 Vjetorin e Pavarësisë së dhe i përcolla solidaritetin dhe mbështetjen e dhe shqiptarëve në këtë moment dramatik të historisë së . Jemi krenarë të vazhdojmë të ndihmojmë përpjekjet titanike të popullit dhe qeverisë së në luftën për pavarësi dhe integritet territorial .