Kërkesa e Presidentit të Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta drejtuar Komisionit të Venecias për një Opinion urgjent mbi procesin e ndryshimit të njëanshëm dhe të përshpejtuar të Kushtetutës dhe Kodit Zgjedhor të Republikës së Shqipërisë

Kërkesa e Presidentit të Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta drejtuar Komisionit të Venecias për një Opinion urgjent mbi procesin e ndryshimit të njëanshëm dhe të përshpejtuar të Kushtetutës dhe Kodit Zgjedhor të Republikës së Shqipërisë

 

 

Kërkesa drejtuar Komisionit të Venecias