Presidenti i Republikës së Shqipërisë

thumbnail Untitled Artwork 2 1 1

Foto Galeria

Fjalimi Presidentit te Republikës së Shqipërisë Sh.T.Z Bajram Begaj në Konferencën në nder të themelimit të 110 vjetorit të Gjykatës së Lartë dhe Ditës së Drejtësisë