Prononcimi i Presidentit Meta pas depozitimit të kallëzimit penal në SPAK ndaj ministres së Drejtësisë, Etilda Gjonaj dhe zyrtarëve të tjerë të lartë

Prononcimi i Presidentit Meta pas depozitimit të kallëzimit penal në SPAK ndaj ministres së Drejtësisë, Etilda Gjonaj dhe zyrtarëve të tjerë të lartë

Sorry, this entry is only available in Albanian.