Prishtinë, Kosovë-Presidenti Meta në ceremoninë mortore dhe homazhet shtetërore në nder të Adem Demaçit

Prishtinë, Kosovë-Presidenti Meta në ceremoninë mortore dhe homazhet shtetërore në nder të Adem Demaçit
Prishtinë, Kosovë-Presidenti Meta në ceremoninë mortore dhe homazhet shtetërore në nder të Adem Demaçit
Prishtinë, Kosovë-Presidenti Meta në ceremoninë mortore dhe homazhet shtetërore në nder të Adem Demaçit