Presidenti i Republikës i kërkon SPAK-ut nisjen e menjëhershme të hetimeve mbi keqpërdorimin e të dhënave personale të qytetarëve shqiptarë dhe të bazës së të dhënave shtetërore nga Partia Socialiste

Presidenti i Republikës i kërkon SPAK-ut nisjen e menjëhershme të hetimeve mbi keqpërdorimin e të dhënave personale të qytetarëve shqiptarë dhe të bazës së të dhënave shtetërore nga Partia Socialiste

Sorry, this entry is only available in Albanian.