Presidenti Nishani dekreton lirimin nga detyra të z. Rudi Hado, ambasador në Mbretërinë e Suedisë rezident, në Republikën e Finlandës dhe në Mbretërinë e Norvegjisë, jorezident

Presidenti Nishani dekreton lirimin nga detyra të z. Rudi Hado, ambasador në Mbretërinë e Suedisë rezident, në Republikën e Finlandës dhe në Mbretërinë e Norvegjisë, jorezident