Presidenti Nishani dekreton lirimin nga detyra të z. Neritan Ceka, ambasador në Republikën e Italisë, rezident si dhe në Republikën e Maltës, në Republikën e San Marinos dhe pranë Organizatës Ndërkombëtare të Bujqësisë dhe Ushqimit “FAO”, jorezident

Presidenti Nishani dekreton lirimin nga detyra të z. Neritan Ceka, ambasador në Republikën e Italisë, rezident si dhe në Republikën e Maltës, në Republikën e San Marinos dhe pranë Organizatës Ndërkombëtare të Bujqësisë dhe Ushqimit “FAO”, jorezident