Presidenti Nishani dekreton lirimin nga detyra të z. Kujtim Xhani, ambasador në Republikën Popullore të Kinës, rezident si dhe në Republikën Popullore të Bangladeshit dhe në Mongoli, jorezident

Presidenti Nishani dekreton lirimin nga detyra të z. Kujtim Xhani, ambasador në Republikën Popullore të Kinës, rezident si dhe në Republikën Popullore të Bangladeshit dhe në Mongoli, jorezident