Presidenti Nishani dekreton lirimin nga detyra të z. Kujtim Xhani, ambasador në Republikën Popullore Demokratike të Koresë, në Republikën e Koresë dhe në Republikën Socialiste të Vietnamit

Presidenti Nishani dekreton lirimin nga detyra të z. Kujtim Xhani, ambasador në Republikën Popullore Demokratike të Koresë, në Republikën e Koresë dhe në Republikën Socialiste të Vietnamit