Presidenti Nishani dekreton lirimin nga detyra të z. Kastriot Robo, ambasador në Mbretërinë e Spanjës, rezident, në Mbretërinë e Marokut dhe në Republikën Islamike të Mauritanisë, jorezident

Presidenti Nishani dekreton lirimin nga detyra të z. Kastriot Robo, ambasador në Mbretërinë e Spanjës, rezident, në Mbretërinë e Marokut dhe në Republikën Islamike të Mauritanisë, jorezident