Presidenti Nishani dekreton lirimin nga detyra të z. Gilbert Galanxhi, ambasador në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, rezident, si dhe në Shtetet e Bashkuara të Meksikës, në Republikën e Panamasë dhe në Republikën Domenikane, jorezident

Presidenti Nishani dekreton lirimin nga detyra të z. Gilbert Galanxhi, ambasador në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, rezident, si dhe në Shtetet e Bashkuara të Meksikës, në Republikën e Panamasë dhe në Republikën Domenikane, jorezident