Presidenti Nishani dekreton lirimin nga detyra të z. Genci Muçaj, ambasador në Republikën e Turqisë, resident si dhe në Republikën e Azerbajxhanit, në Republikën Islamike të Iranit, Republikën e Kirkistanit, Republikën Islamike të Pakistanit dhe në Republikën e Gjeorgjisë, jorezident

Presidenti Nishani dekreton lirimin nga detyra të z. Genci Muçaj, ambasador në Republikën e Turqisë, resident si dhe në Republikën e Azerbajxhanit, në Republikën Islamike të Iranit, Republikën e Kirkistanit, Republikën Islamike të Pakistanit dhe në Republikën e Gjeorgjisë, jorezident