Presidenti Nishani dekreton lirimin nga detyra të z. Gazmend Barbullushi, ambasador në Mbretërinë e Hollandës, rezident, dhe pranë Organizatës për Ndalimin e Armëve Kimike “OPCW”, jo rezident

Presidenti Nishani dekreton lirimin nga detyra të z. Gazmend Barbullushi, ambasador në Mbretërinë e Hollandës, rezident, dhe pranë Organizatës për Ndalimin e Armëve Kimike “OPCW”, jo rezident