Presidenti Nishani dekreton emërimin e znj. Suela Janina, ambasadore në Misionin e Republikës së Shqipërisë pranë Bashkimit Evropian, rezidente, në Mbretërinë e Belgjikës, rezidente, si dhe në Dukatin e Madh të Luksemburgut, jorezidente

Presidenti Nishani dekreton emërimin e znj. Suela Janina, ambasadore në Misionin e Republikës së Shqipërisë pranë Bashkimit Evropian, rezidente, në Mbretërinë e Belgjikës, rezidente, si dhe në Dukatin e Madh të Luksemburgut, jorezidente