Presidenti Nishani dekreton emërimin e znj. Shpresa Kureta, ambasadore në Republikën e Polonisë, rezidente, dhe në Republikën e Estonisë, Republikën e Letonisë, Republikën e Lituanisë, Republikën e Ukrainës, jorezidente

Presidenti Nishani dekreton emërimin e znj. Shpresa Kureta, ambasadore në Republikën e Polonisë, rezidente, dhe në Republikën e Estonisë, Republikën e Letonisë, Republikën e Lituanisë, Republikën e Ukrainës, jorezidente