Presidenti Nishani dekreton emërimin e znj. Aida Sakiqi – Vandecasteele, ambasadore në Mbretërinë e Hollandës, rezidente, dhe pranë Organizatave për Ndalimin e Armëve Kimike “OPCW”, jo rezidente

Presidenti Nishani dekreton emërimin e znj. Aida Sakiqi – Vandecasteele, ambasadore në Mbretërinë e Hollandës, rezidente, dhe pranë Organizatave për Ndalimin e Armëve Kimike “OPCW”, jo rezidente