Presidenti Nishani dekreton emërimin e z. Ridi Kurtezi, ambasador në Mbretërinë e Spanjës, rezident, si dhe në Mbretërinë e Marokut dhe në Republikën Islamike të Mauritanisë, jorezident

Presidenti Nishani dekreton emërimin e z. Ridi Kurtezi, ambasador në Mbretërinë e Spanjës, rezident, si dhe në Mbretërinë e Marokut dhe në Republikën Islamike të Mauritanisë, jorezident