Presidenti Nishani dekreton emërimin e z. Eduard Sulo, ambasador në Republikën Arabe të Egjiptit, rezident, si dhe në Republikën Arabe të Sirisë, Mbretërinë Hashemite të Jordanisë, Shtetin e Libisë, Shtetin e Palestinës, Republikën Libaneze dhe në Republikën e Sudanit, jo rezident

Presidenti Nishani dekreton emërimin e z. Eduard Sulo, ambasador në Republikën Arabe të Egjiptit, rezident, si dhe në Republikën Arabe të Sirisë, Mbretërinë Hashemite të Jordanisë, Shtetin e Libisë, Shtetin e Palestinës, Republikën Libaneze dhe në Republikën e Sudanit, jo rezident