Presidenti Nishani dekreton emërimin e z. Dritan Tola, ambasador në Republikën e Francës, rezident, në Principatën e Monakos, jorezident, si dhe në Republikën e Portugalisë, jorezident

Presidenti Nishani dekreton emërimin e z. Dritan Tola, ambasador në Republikën e Francës, rezident, në Principatën e Monakos, jorezident, si dhe në Republikën e Portugalisë, jorezident