Presidenti Nishani dekreton caktimin e numrit të gjyqëtarëve për çdo Gjykatë të Shkallës së Parë, të Apelit dhe të Gjykatave Administrative si dhe caktimin e kompetencave tokësore dhe selisë qendrore të Gjykatave Administrative

Presidenti Nishani dekreton caktimin e numrit të gjyqëtarëve për çdo Gjykatë të Shkallës së Parë, të Apelit dhe të Gjykatave Administrative si dhe caktimin e kompetencave tokësore dhe selisë qendrore të Gjykatave Administrative