Presidenti Meta zhvillon një takim me Shoqatën “Durrësi Autokton”: Në referendumin historik të 25 prillit, populli kthen shenjtërinë e votës dhe merr në dorë fatet e tij. Kush prek votën dhe provokon sovranin, do të marrë përgjigjen e merituar.

Presidenti Meta zhvillon një takim me Shoqatën “Durrësi Autokton”: Në referendumin historik të 25 prillit, populli kthen shenjtërinë e votës dhe merr në dorë fatet e tij. Kush prek votën dhe provokon sovranin, do të marrë përgjigjen e merituar.

Sorry, this entry is only available in Albanian.