Presidenti Meta vlerëson tre nga emblemat e polifonisë shqiptare: I kanë kënduar bukurive të bregut, dëshmorëve, betejave për liri, heronjve, lirisë së Kosovës dhe atdhedashurisë

Presidenti Meta vlerëson tre nga emblemat e polifonisë shqiptare: I kanë kënduar bukurive të bregut, dëshmorëve, betejave për liri, heronjve, lirisë së Kosovës dhe atdhedashurisë

Sorry, this entry is only available in Albanian.