Presidenti Meta vlerëson tre historianë dhe tre atdhetarë të shquar në 100-vjetorin e Luftës së Vlorës: Shqipëria duhet të jetë gjithmonë zgjuar në mbrojtje të lirisë

Presidenti Meta vlerëson tre historianë dhe tre atdhetarë të shquar në 100-vjetorin e Luftës së Vlorës: Shqipëria duhet të jetë gjithmonë zgjuar në mbrojtje të lirisë

Sorry, this entry is only available in Albanian.