Presidenti Meta vlerëson me Titullin “Mjeshtër i Madh” katër personalitete të futbollit shqiptar: Ilias Çeço, Faruk Sejdini, Skënder Gega dhe Gani Merja (pas vdekjes)

Presidenti Meta vlerëson me Titullin “Mjeshtër i Madh” katër personalitete të futbollit shqiptar: Ilias Çeço, Faruk Sejdini, Skënder Gega dhe Gani Merja (pas vdekjes)

Sorry, this entry is only available in Albanian.