Presidenti Meta vlerëson me tituj të lartë nderi sportistet shqiptare, të dalluara në qitje: E ngritën Flamurin Kombëtar mbi flamujt e tjerë në Kampionatet Europiane, duke u shndërruar në burim të përhershëm krenarie kombëtare dhe zgjimi vetëbesimi

Presidenti Meta vlerëson me tituj të lartë nderi sportistet shqiptare, të dalluara në qitje: E ngritën Flamurin Kombëtar mbi flamujt e tjerë në Kampionatet Europiane, duke u shndërruar në burim të përhershëm krenarie kombëtare dhe zgjimi vetëbesimi

Sorry, this entry is only available in Albanian.