Presidenti Meta vlerëson sportistë kampionë të arteve marciale: Me rezultatet e larta të arritura, kanë ngritur vlerat dhe imazhin e kombit shqiptar

Presidenti Meta vlerëson sportistë kampionë të arteve marciale: Me rezultatet e larta të arritura, kanë ngritur vlerat dhe imazhin e kombit shqiptar

Sorry, this entry is only available in Albanian.