Presidenti Meta vlerëson këngëtarin e shquar përmetar Mentor Xhemali (pas vdekjes) me Dekoratën e lartë “Nderi i Kombit”: Një prej korifenjve më të shquar të muzikës dhe të këngës sonë, kryekëngëtari me zërin e rrallë, që nderon mbarë kombin shqiptar

Presidenti Meta vlerëson këngëtarin e shquar përmetar Mentor Xhemali (pas vdekjes) me Dekoratën e lartë “Nderi i Kombit”: Një prej korifenjve më të shquar të muzikës dhe të këngës sonë, kryekëngëtari me zërin e rrallë, që nderon mbarë kombin shqiptar

Sorry, this entry is only available in Albanian.