Presidenti Meta vlerëson katër futbollistë të shquar të “Partizanit” dhe të Ekipit tonë Kombëtar: Burim i pashtershëm frymëzimi, shembuj të përsosur për futbollistët shqiptarë, sidomos për brezin e ri!

Presidenti Meta vlerëson katër futbollistë të shquar të “Partizanit” dhe të Ekipit tonë Kombëtar: Burim i pashtershëm frymëzimi, shembuj të përsosur për futbollistët shqiptarë, sidomos për brezin e ri!

Sorry, this entry is only available in Albanian.