Presidenti Meta vlerëson financierin atdhetar, z.Andon Vasili me Titullin “Për Merita të Veçanta Civile”: Me mirënjohje për aktin e pashembullt heroik dhe qytetar për mbrojtjen e pasurisë së përbashkët në vitin e mbrapshtë 1997

Presidenti Meta vlerëson financierin atdhetar, z.Andon Vasili me Titullin “Për Merita të Veçanta Civile”: Me mirënjohje për aktin e pashembullt heroik dhe qytetar për mbrojtjen e pasurisë së përbashkët në vitin e mbrapshtë 1997

Sorry, this entry is only available in Albanian.