Presidenti Meta vlerëson figura të shquara atdhetare, me rastin e 100-vjetorit të Luftës së Koplikut: Gjaku i heronjve dhe i dëshmorëve të Atdheut nuk bëhet ujë!

Presidenti Meta vlerëson figura të shquara atdhetare, me rastin e 100-vjetorit të Luftës së Koplikut: Gjaku i heronjve dhe i dëshmorëve të Atdheut nuk bëhet ujë!

Sorry, this entry is only available in Albanian.